foto

Peter Kraus

  • nar. 18.3.1939 (82 let)
    Mnichov, Bayern, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die Peter Kraus Gala (TV film)
2013 Když Inge tančí
2007 Mitte 30 (TV film)
2002 Die Fabelhaften Schwestern (TV film)
2001 Westend
1995 Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)
1993 Tierärztin Christine (TV film)
1987 Der Madonna-Mann
1986 Der Sommer des Samurai
1984 Tausend Augen
1975 Meine Schwester und ich (TV film)
1973 Paganini (TV film)
1971 No, No Nanette (TV film)
1969 Ein Walzertraum (TV film)
Lovemaker
1968 Die Pickwickier (TV film)
1967 Hulla di Bulla (TV film)
1966 Ab morgen haben wir Humor
1964 Die große Kür
Happy-End am Wörthersee
Show hin - Schau her (TV film)
Wenn man baden geht auf Teneriffa
1962 Das haben die Mädchen gern
So toll wie anno dazumal
Verrückt und zugenäht
1961 Im schwarzen Rößl
Was macht Papa denn in Italien?
1960 Conny und Peter machen Musik
Kein Engel ist so rein
Schlager-Raketen
1959 Alle lieben Peter
Melodie und Rhythmus
1958 Der Pauker
Immer die Radfahrer
Wenn die Conny mit dem Peter
1957 Die Freundin meines Mannes
Frühreifen, Die
1954 Das fliegende Klassenzimmer

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)
1990 Ein Schloß am Wörthersee (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
1974 Kli-Kla-Klawitter (TV seriál)
1955 Ontdek de ster (TV seriál)

Dokumentární

2019 Hansi Hinterseer - Sommertraum an der südsteirischen Weinstraße (TV film)
Peter Kraus - Immer in Bewegung (TV film)
2017 Jedermann liebt Karli Spiehs (TV film)
2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

1995 Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)

TV seriály

1994 Drei zum Verlieben (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Liebling, ich muß auf Geschäftsreise (TV film)

TV pořady

1973 8 x 1 in Noten (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 Linzer Eiszauber - Die Magie des Eises (TV pořad)
Starnacht aus der Wachau (TV pořad)
2018 Schlager-Spaß (TV pořad)
2016 Zauberhafte Weihnacht im Land der "Stillen Nacht" (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Stefanie Hertel – Meine Stars (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2007 Das unglaubliche Quiz der Tiere (TV pořad)
Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Kult am Sonntag (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1994 Höchstpersönlich (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1976 Schlagerfestival 1926 (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1973 8 x 1 in Noten (TV pořad) - mod.
1971 Das Kreuzworträtselspiel (TV pořad)
1966 Show hin - Schau her (TV pořad)
Talentschuppen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky