foto

Stephen Kandel

  • nar. 30.4.1927 (91 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Living Proof: The Hank Williams Jr. Story (TV film)
1982 Shocktrauma (TV film)
1981 Nedodržený slib (TV film)
1980 Dallas Cowboys Cheerleaders II (TV film)
1979 Náš syn Ronchie (TV film)
1975 Death Stalk (TV film)
1970 Děla pro Cordobu
1967 Winchester '73 (TV film)
1966 Chamber of Horrors
Scalplock (TV film)
1960 The Walking Target
1959 Battle of the Coral Sea
1958 Frontier Gun
1956 Magnificent Roughnecks
Singing in the Dark

TV seriály

1990 MacGyver (TV seriál)
MacGyverovy ženy (S06E08)
Serenity (S05E12)
1988 Nulová šance (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Špinavá hra (S03E16)
Podivná trojice (S03E14)
1987 MacGyver (TV seriál)
Bludný Holanďan (S03E04)
Piráti (S02E15)
1986 MacGyver (TV seriál)
Tichý svět (S02E09)
Božské dítě (S02E04)
Vězeň svědomí (S01E21)
další epizody (7)
1985 MacGyver (TV seriál)
MacGyver na odstřel (S01E10)
Plameny pekelné (S01E08)
Svět podle Trumba (S01E06)
další epizody (4)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
Lottery! (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Nero Wolfe (TV seriál)
1979 A Man Called Sloane (TV seriál)
California Fever (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Supertrain (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Time Express (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Man from Atlantis (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Movin' On (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Džihád (S01E16)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Harry O (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Elixír lásky (S01E10)
1972 Banacek (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Bearcats! (TV seriál)
Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The New People (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Já, Mudd (S02E12)
1966 Batman (TV seriál)
Daktari (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Muddovy ženy (S01E03)
1965 Gidget (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 The Man and the Challenge (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1957 Tombstone Territory (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
1955 The Millionaire (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

TV seriály

1988 MacGyver (TV seriál)
Vražedná nebesa (S03E20)
Ohrožený druh (S03E19)
Hajej dadej (S03E18)
další epizody (10)
1987 MacGyver (TV seriál)
Výbuch (S03E10)
Pekelný týden (S03E09)
Zabiják (S03E08)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace