foto

Max Catto

  • nar. 29.7.1907
    Manchester, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.3.1992 (84 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1971 Murphyho válka - kniha
1965 Mister Moses - kniha
1961 The Devil at 4 O'Clock - kniha
1960 Seven Thieves - kniha
1957 Fire Down Below - kniha
1956 A Hill in Korea - kniha
Trapéza - kniha
1955 Prize of Gold, A - kniha
1953 The Flanagan Boy - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1954 West of Zanzibar
1948 Daughter of Darkness - scénář, divadelní hra
Kid Flanagan (TV film) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky