foto

John Hallam

  • nar. 28.10.1941
    Lisburn, Severní Irsko, Velká Británie
  • zem. 14.11.2006 (65 let)
    Clifton, Oxfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 The Selfish Giant
2000 Tisíc a jedna noc (TV film)
1998 Marco Polo
1997 Kull dobyvatel
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1991 Michelangelo (TV film)
Robin Hood: Král zbojníků
1989 Když připluly velryby
1987 Slečna Marpleová: Vlak z Paddingtonu (TV film)
1985 Král David
Santa Claus
Životní síla
1984 Pán z Ballantrae (TV film)
1982 Ivanhoe (TV film)
1981 Drakobijce
1980 Flash Gordon
1979 Last Giraffe, The (TV film)
Pomsta
Saint and the Brave Goose, The
1978 The Four Feathers (TV film)
1977 Lidé zapomenutí časem
1976 Arnhem: The Story of an Escape (TV film)
Trial by Combat
Wings (TV film)
1975 Hennessy
1973 Hitler: The Last Ten Days
Rituál
Urážka
1972 Antony and Cleopatra
1971 Mikuláš a Alexandra
Murphyho válka
Poslední údolí
Quest for Love
Villain
1969 The Assassination Bureau
Walk with Love and Death, A
Where's Jack?
1968 Carry On... Up the Khyber
Útok lehké kavalerie
1967 Much Ado About Nothing (TV film)

TV seriály

2000 Desáté království (TV seriál)
1996 Správná pětka (TV seriál)
1994 99-1 (TV seriál)
All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
Vzpomínky Sherlocka Holmese (TV seriál)
Rudý kruh (E04)
Wycliffe (TV seriál)
1992 Rides (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1989 Letopisy Narnie - Princ Kaspian a Plavba Jitřního poutníka (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
1988 Pouť za štěstím (TV seriál)
1987 Knights of God (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
Prospects (TV seriál)
Silverův návrat na ostrov pokladů (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Lytton's Diary (TV seriál)
1984 One by One (TV seriál)
1983 Under Capricorn (TV seriál)
Černá zmije (TV seriál)
Černá pečeť (S01E06)
1982 Profesionálové (TV seriál)
Lawsonova poslední bitva (S05E04)
1981 Bergerac (TV seriál)
Smuggler (TV seriál)
1979 Dick Turpin (TV seriál)
Mallens, The (TV seriál)
Minder (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
The Devil's Crown (TV seriál)
1977 Raffles (TV seriál)
The Mackinnons (TV seriál)
Wings (TV seriál)
1976 Dominic (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Moonbase 3 (TV seriál)
Murder Must Advertise (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
The Regiment (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Kalnější než voda (E08)
1969 Department S (TV seriál)
Judge Dee (TV seriál)
1967 Man of our Times, A (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace