foto

Michel Kelber

  • nar. 1908
    Kyjev, Ukrajina, Ruské impérium
  • zem. 23.10.1996

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 Kokkino triantafyllo sou ekopsa
1982 Y a - t - il un Français dans la salle?
1975 Docteur Justice
1973 No encontré rosas para mi madre
1970 ¡Se armó el belén!
1969 Patates, Les
Sangre en el ruedo
1968 Franciscain de Bourges, Le
La permission
Phèdre
Un día es un día
1967 Johnny Banco
1966 Et la femme créa l'amour
Une femme en blanc se révolte
1965 Journal d'une femme en blanc, Le
La famille Hernandez
Prachy a smůla
1964 Elle est à tuer
Escándalo, El
Mata Hari
1963 Francouzským stylem
Tela de araña
1962 Bonne chance, Charlie
Empire de la nuit, L'
Lulu
Pohled z mostu
Rogelia
Une grosse tête
1961 L'Affaire Nina B.
1960 Bomben auf Monte Carlo
Chien de pique
El Litrí a jeho stín
Me faire ça à moi
Mordus, Les
Recours en grâce
Ça va être ta fête
1959 Casa de la Troya, La
John Paul Jones
Káťa
1958 Incognito
1957 Hořké vítězství
Pod pokličkou
Que les hommes sont bêtes
1956 Bonsoir Paris
Hlavní třída
Lola Torbellino
Salauds vont en enfer, Les
Velvyslancova dcera
Zvoník u Matky Boží
1955 Francouzský kankán
Sophie et le crime
1954 Chair et le diable, La
La belle Otéro
Le grand jeu
Les Intrigantes
Tajemství ložnic
Červený a černý
1953 Les amants de Tolède
Nadie lo sabrá
1952 Bal Tabarin
De Madrid al cielo
Le Désir et l'amour
Les amants de minuit
Plume au vent
1951 Amant de paille, L'
Gran Galeoto, El
Señora de Fátima, La
1950 Homme de joie, L'
La noche del sábado
Ďáblova krása
1949 Femme nue, La
Jean de la Lune
1948 Bagarres
Confidencia
Les Parents terribles
Ruy Blas
Sabela de Cambados
1947 Ďábel v těle
1946 El doncel de la reina
Misión blanca
Pétrus
1945 Bambú
Fantasma y doña Juanita, El
1944 Lola Montes
1943 Castillo de naipes
Escándalo, El
1942 Goyescas
Intriga
Une femme disparaît
1940 Tempête
1939 Brigade sauvage, La
Esclave blanche, L'
Jeunes filles en détresse
Pièges
1938 Accord final
Hercule
J'étais une aventurière
Ruisseau, Le
Tragédie impériale, La
1937 Affaire du courrier de Lyon, L'
Gribouille
Její první ples
Nuits blanches de Saint Pétersbourg, Les
Trois... six... neuf
1936 Aventure à Paris
La vie parisienne
Mrně
Sous les yeux d'occident
1935 Baccara
Commissaire est bon enfant, le gendarme est sans pitié, Le
L'école des cocottes
Les beaux jours
Zkáza pevnosti Ksur
Époux scandaleux, Les
1934 Incognito
Les Filles de la concierge
Or dans la rue, L'
Zuzu
1932 Invite monsieur à dîner

Dokumentární

1972 I Am a Dancer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace