foto

Franz Hartwig

  • nar. 1986
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Brecht (TV film)
2017 Tatort - Auge um Auge (TV film)
Tatort - Level X (TV film)
2016 Tatort - Auf einen Schlag (TV film)
Tatort – Der König der Gosse (TV film)
Tatort – Totenstille (TV film)
Zwei verlorene Schafe (TV film)
2014 Deep Gold
Nejhledanější muž
2012 Bella a nesplněný sen (TV film)
2011 Srdce mužů... a jedna opravdová láska

TV seriály

2020 Unsere wunderbaren Jahre (TV seriál)
2019 Průsmyk (TV seriál)
2017 Charité (TV seriál)
Dark (TV seriál)
Rozcestí (S01E07)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Major Mimis Ende (S07E18)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Außenborder (S10E10)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kaisersturz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky