foto

Rodolfo Acosta

  • nar. 29.7.1920
    Chihuahua, Mexiko
  • zem. 7.11.1974 (54 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, Kalifornie, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Jízda sedmi statečných
1971 Blood Legacy
1970 Poslední bojovník
Run, Simon, Run (TV film)
The Great White Hope
1969 Che!
Mladý Billy Young
Slepá ulička
1968 Dayton's Devils
Legend of Custer, The
1967 Stranger on the Run (TV film)
Valley of Mystery (TV film)
1966 And Should We Die
Návrat sedmi statečných
1965 Největší příběh všech dob
Río Hondo
Synové Katie Elderové
The Reward
1964 Rio Conchos
1963 Savage Sam
The Raiders
1962 Jak byl dobyt Západ
1961 Křivák
Posse from Hell
Second Time Around, The
1960 Let No Man Write My Epitaph
O'Conner's Ocean (TV film)
The Gambler, the Nun and the Radio (TV film)
Walk Like a Dragon
Zářivá hvězda
1958 Z pekla do Texasu
Último rebelde, El
1957 Apache Warrior
The Tijuana Story
Trooper Hook
1956 Bandita
The Proud Ones
1955 A Life in the Balance
Malý bandita
1954 Drum Beat
Lidé z temnot
Llévame en tus brazos
Passion
1953 Appointment in Honduras
Billetero, El
City of Bad Men
Hondo
Místo určení: Gobi
San Antone
Wings of the Hawk
1952 Acapulco
Dinero no es la vida, El
Horizons West
Mar y tú, El
Víctimas del divorcio
Yankee Buccaneer
Yo soy Mexicano de acá de este lado
1951 Bullfighter and the Lady
Islas Marías
La bienamada
Los amantes
Pecado
Puerto de los siete vicios, El
Retorno al quinto patio
Sensualidad
1950 Entre tu amor y el cielo
One Way Street
Pancho Villa Returns
Víctimas del pecado
1949 Pancho Villa vuelve
Prisión de sueños
Salón México
San Felipe de Jesús
1948 Canto de la sirena, El
Gallero, El
Rosenda
1947 Hermoso ideal
Uprchlík
1946 Soy un prófugo

TV seriály

1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 The Outcasts (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Gallant Men (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace