foto

Šinnosuke Tačibana

  • nar. 26.4.1978 (41 let)
    Gifu, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Sendžúši: Kidžúštači no Happy Birthday!
2018 Peace Maker Kurogane – Júmei
Učú no hó: Reimei hen
2017 Nekopara
2015 Big Order
Gekidžóban Meidži Tokio renka
2012 Tight-rope
1967 Nani wa naku tomo zen'in shûgô!!

TV seriály

2019 Kacute kami datta kemono-tači e (TV seriál)
Kočóki: Wakaki Nobunaga (TV seriál)
Meidži Tokio renka (TV seriál)
2018 Beyblade Burst: Čózecu (TV seriál)
Jume ókoku to nemureru hjakunin no ódži-sama (TV seriál)
Kišuku gakkó no Juliet (TV seriál)
Sendžúši (TV seriál)
2017 Dynamic Chord (TV seriál)
Gundam Build Fighters: GM no gjakušú (TV seriál)
Hitoridžime My Hero (TV seriál)
Koi to uso (TV seriál)
Konbini kareši (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
Óšicu kjóši Heine (TV seriál)
2016 D.Gray-man Hallow (TV seriál)
Dóbucu sentai džúódžá (TV seriál)
Hitori no šita: The Outcast (TV seriál)
Nobunaga no šinobi (TV seriál)
Sekkō Boys (TV seriál)
Udon no kuni no kin'iro kemari (TV seriál)
2015 Chu Feng: Bee (TV seriál)
Concrete Revolutio: Chōjin gensō (TV seriál)
DD hokuto no ken 2: Ičigo adži+ (TV seriál)
Go! Princess Precure (TV seriál)
Jamada-kun to 7 nin no madžo (TV seriál)
Makura no danši (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
2014 Haikjú!! (TV seriál)
Kurošicudži: Book of Circus (TV seriál)
Madžin Bone (TV seriál)
2013 DD hokuto no ken (TV seriál)
2012 Kami-sama hadžimemašita (TV seriál)
Čósoku henkei Gyrozetter (TV seriál)
2011 Cross Fight B-Daman (TV seriál)
Jumekui Merry (TV seriál)
Njanpire: The Animation (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Sekaiiči hacukoi (TV seriál)
2010 Sekirei: Pure Engagement (TV seriál)
Uragiri wa boku no namae o šitteiru (TV seriál)
2009 K-ON! (TV seriál)
2008 Bónen no Xamdó (TV seriál)
Kurošicudži (TV seriál)
Sekirei (TV seriál)
Toradora! (TV seriál)
2007 Clannad (TV seriál)
Myself; Yourself (TV seriál)
2006 Gakuen Heaven (TV seriál)
Higuraši no naku koro ni (TV seriál)
Kiba (TV seriál)
Tonagura! (TV seriál)
2004 Keroro gunsó (TV seriál)
Midori no hibi (TV seriál)
Sunabózu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky