foto

Carole Davis

  • nar. 17.2.1958 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Queen of Hollywood Blvd
2010 Dál než se zdálo
2003 Manhood
2002 Živě z Bagdádu (TV film)
2001 Jack the Dog
2000 Jak si vzít milionářku (TV film)
Zrůda Ed Gein
1997 Clover (TV film)
Interruptions
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
Project: Metalbeast
1991 Extáze
Přísně tajné prázdniny
1990 Přítel z pekla
1988 Baja Oklahoma (TV film)
Volání ráje
1987 Dívčí akademie
Figurina
1984 Flamingo Kid
1981 C.O.D.
Piraňa 2: Létající zabijáci

TV seriály

2011 2 $ocky (TV seriál)
2007 Veronica Mars (TV seriál)
Neamerické grafitti (S03E16)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Jejich příběh (S06E17)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2001 Bob Patterson (TV seriál)
My Wife and Kids (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Síla ženského sexu (S01E05)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
1996 Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Roj (S03E04)
1994 Horká linka (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Dream West (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)

Dokumentární

2014 Give Me Shelter

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace