foto

Gene Mack

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chicanery
2016 Poslední láska
2014 Trip to Bountiful, The (TV film)
2013 Her Husband's Betrayal (TV film)
2012 Starý mladý
2011 Down the Road Again
2008 Toronto Stories
Zatmění slunce (TV film)
2007 Jdi do toho (TV film)
2005 Kojak (TV film)
Země mrtvých
2004 Ring volný
2003 Noví sousedé (TV film)
Sounder (TV film)
Černí bojovníci (TV film)
2002 Naše Amerika (TV film)
2000 Stopy vraha
1999 Noční svět: Vznik života (TV film)
1998 Zprostředkovatel (TV film)
1996 Lekce (TV film)
1995 Johnny Mnemonic
Podraz na druhou (TV film)
Rodina policajtů (TV film)
Výbušná lovestory
Zákon džungle
1994 Porota
Race to Freedom: The Underground Railroad (TV film)
Rukojmím na jeden den (TV film)
Santa Claus
Šílenství
1993 Pouta lásky (TV film)
Trial & Error (TV film)
Ďáblův advokát
1992 Broken Cord, The (TV film)
Ve hře je diamant (TV film)
Černá smrt (TV film)
1991 Implantáty
Přísně tajné prázdniny
Sam & Me
Smrtící triky 2
1990 Kissing Place (TV film)
Still Life
1989 Poslední svědek
Renegáti
Záhady Dicka Francise: Cena krve (TV film)
1988 Child Saver, The (TV film)
1987 Mr. Nice Guy
Podezřelý
1986 Doživotí (TV film)
Odvaha (TV film)
1985 Bez respektu
Pivo
1984 Na dlažbě (TV film)
Policejní akademie
Reno and the Doc (TV film)
The House of Dies Drear (TV film)

TV seriály

2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Kojak (TV seriál)
2004 This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Ženy klanu Kennedyů (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
The Last Don II (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
1994 Kouzelný školní autobus (TV seriál)
Mighty Jungle, The (TV seriál)
Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Maniac Mansion (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Starting from Scratch (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Mariah (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace