foto

Gerry Mendicino

  • nar. 1950
    North Bay, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Moje tlustá řecká svatba 2
2015 Life
2014 Dr. Cabbie
2013 Případ Casey (TV film)
2012 Havana 57
2011 Desperately Seeking Santa (TV film)
2010 Dogfather, The
2009 Saw 6
The Ache
2008 Roxy Hunter and the Myth of the Mermaid (TV film)
Slepota
2007 Hairspray
2006 Hluboko pod kůží
Nabít a zabít
2005 Dokonalý chlap
Looking for Angelina
2004 A Hole in One
Co provedla Katy (TV film)
Moss
Napravitelné chyby (TV film)
2003 11. září 2001: Čas krize (TV film)
2002 Mezi cizinci
Moje tlustá řecká svatba
Saint Monica
Spoluvina (TV film)
Vyšetřování Michaela Crowea (TV film)
2001 Iris (TV film)
Nejvyšší boss (TV film)
Ukradený zázrak (TV film)
2000 Láska na první pohled (TV film)
Tail of Two Bunnies, A (TV film)
1999 Beznaděj (TV film)
Rivalové
Rocky Marciano (TV film)
The Wrong Girl (TV film)
Univerzální voják 2: Nedokončený obchod (TV film)
Vendeta (TV film)
1998 Big Hit
Nahé město: Vražedné Vánoce (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
Špinavá práce
1997 Any Mother's Son (TV film)
Let Me Call You Sweetheart (TV film)
Nesprávný muž
Stará láska nerezaví
1996 Double Jeopardy (TV film)
Mafián (TV film)
No One Could Protect Her
Podivná záležitost (TV film)
1995 Míra viny (TV film)
Sladký čas (TV film)
1994 The Circle Game
1993 Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1992 Change of Heart
Náhodný svědek (TV film)
1991 Přísně tajné prázdniny
1990 Brána II.
Edsville
Na tenkém ledě: příběh Tai Babiloniové (TV film)
1988 Mléko a med
1985 Vládce Central Parku (TV film)
1984 Šmírák

TV seriály

2014 Space Riders: Division Earth (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Vysoké napětí (S08E08)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch au naturel (S06E05)
2012 Skladiště 13 (TV seriál)
Naši blízcí (S04E09)
2010 The Bridge (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
The Ron James Show (TV seriál)
2004 Il Duce Canadese (TV seriál)
Kevin Hill (TV seriál)
2003 72 Hours: True Crime (TV seriál)
Kdo s koho (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
Tracker (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Z hloubi minulosti (S02E13)
1999 Avengers (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Záhada labyrintu (S01E10)
Omerta III (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 The Last Don II (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Labyrint (S02E17)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
The Hardy Boys (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Matrix (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Prokletá noc (TV seriál)
1981 Seeing Things (TV seriál)
1975 King of Kensington (TV seriál)
1971 Polka Dot Door (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace