foto

Viveka Davis

  • nar. 19.8.1969 (49 let)
    Santa Monica, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 On Edge
2000 Lost in the Pershing Point Hotel
Trosečník
Časový kód
1999 Ed TV
Swallows
Vzkaz v láhvi
Žít (TV film)
1995 Cop Files (TV film)
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
1994 PCU - Univerzita nebo klášter
Snímek na tělo
1993 Nebezpečná žena
Stopy Laury (TV film)
1992 Když má muž problémy
1991 Kudrnatá holka
Ricochet: Odražená střela
1990 The End of Innocence
1989 Forbidden Sun
1987 Bezva podraz (TV film)
Povedená rodinka
1985 Not My Kid (TV film)
1984 Mr. Success
1983 V (TV film)
1982 Střílejte na měsíc

TV seriály

2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Hodně štěstí, Ruth Johnsonová (S05E09)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1995 The Single Guy (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Smelly Car (S04E21)
1991 Good Sports (TV seriál)
1990 The Outsiders (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
Sweet Surrender (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
E/R (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Jennifer Slept Here (TV seriál)
Mississippi, The (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace