foto

Anna Dokoupilova

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Wolff - Kampf im Revier (TV film)
2001 Doktor Martin (TV film)

TV seriály

2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Die Saat des Bösen (S02E08)
Saftladen (S02E06)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Ztracený syn (S01E06)
Santa Claus je mrtev (S01E02)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
2000 Geisterjäger John Sinclair (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace