foto

Brett Climo

  • nar. 26.9.1964 (53 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Tajemství drožky (TV film)
2011 Underbelly Files: Tell Them Lucifer Was Here (TV film)
2009 Požehnaní
2006 Penicillin: The Magic Bullet (TV film)
2005 Little Oberon (TV film)
2002 Předvolání do pekla
1999 Close Contact (TV film)
1996 Halifaxová, soudní psychiatr - Bez souhlasu (TV film)
Inner Sanctuary, The
1995 Temné vody
1993 Body Melt
1992 Tracks of Glory (TV film)
1987 Outback Vampires
1986 Going Sane
I Own the Racecourse (TV film)
Letní kino
1985 Odvážný hřebec Archer (TV film)
Relatives
Ulice umírání
1984 Vysočina
1983 Chase Through the Night (TV film)

TV seriály

2013 Místo zvané domov (TV seriál)
2012 Australia on Trial (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
Čas zabíjet (TV seriál)
2008 Princezna ze země slonů (TV seriál)
2007 City Homicide (TV seriál)
2002 The Angel Files (TV seriál)
2000 Eugenie Sandler P.I. (TV seriál)
Something in the Air (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
Stříbrný blesk (TV seriál)
Tales of the South Seas (TV seriál)
1997 Oddělení vražd (TV seriál)
1996 Pacific Drive (TV seriál)
Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Snowy (TV seriál)
Sněžná řeka: Sága rodu McGregorů (TV seriál)
1990 Embassy (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1987 Vietnam (TV seriál)
1986 The Flying Doctors (TV seriál)
1985 Fortunate Life, A (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
1982 Sons and Daughters (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)

Dokumentární

2003 Wildness

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace