foto

Chris Moyles

  • nar. 22.2.1974 (45 let)
    Leeds, Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Jesus Christ Superstar live (divadelní záznam)
Keith Lemon: The Film
2004 Wimbledon

TV seriály

2006 Hotel Babylon (TV seriál)

Dokumentární

2010 Many Faces of..., The (TV seriál)
2007 Live Earth (koncert)
The Comedy Map of Britain (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Great Comic Relief Bake Off (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Formula 1: BBC Sport (TV pořad)
2008 Celebrity Juice (TV pořad)
Vařte s Gordonem Ramsaym (TV pořad)
2007 Comic Relief 2007: The Big One (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Faktický odborník (TV pořad)
Friday Night Project, The (TV pořad)
2004 Dragons' Den (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2002 Top Gear 2010 (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
The 100 Greatest Kids TV Shows (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1993 Jools's Hootenanny (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
The Big Breakfast (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace