foto

Mikko Penttilä

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ankeisen joulutervehdys (TV film)
2015 Occupy Jämsä
2013 For You and for Me
Service with a Smile
2012 Totálně našrot

TV seriály

2019 Joulukalenteri: Tonttuakatemia (TV seriál)
Äiti (E24)
Tonttuäidin kehtolaulu (E23)
Pakkasen puremia (E22)
další epizody (23)
Rehtori (TV seriál)
Joulujuhla (E10)
Skandaali (E09)
Pikkujoulut (E08)
další epizody (10)
Jättekiva (TV seriál)
Pasilius Syväjärvi (S02E09)
Ajankohtaista (S02E08)
Ei small talkia (S02E07)
další epizody (9)
2018 Jättekiva (TV seriál)
Hämärästi (S01E10)
Koti (S01E09)
Frack attack (S01E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2017 Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
Suomen hauskin tavis (TV pořad)
2016 Pelimies (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
1999 Panorama (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky