foto

Francis Guinan

  • nar. Council Bluffs, Iowa, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Abundant Acreage Available
The Evil Within
2015 Henry Gamble's Birthday Party
2013 Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
2010 Poslední vládce větru
V lepší společnosti
2005 Constantine
2004 Ideal
2002 Cesta do války (TV film)
2001 Hannibal
2000 American Tragedy (TV film)
1999 Krásná Guinevere
Lansky (TV film)
1997 George Wallace (TV film)
Nebezpečná rychlost 2: Zásah
1994 Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (TV film)
Zrození jara (TV film)
1993 Journey to the Center of the Earth (TV film)
1992 Smrtelný hřích (TV film)
Záblesk
1991 Knight Rider 2000 (TV film)
1990 Rock Hudson (TV film)
1989 Vražda v Central Parku (TV film)
1988 Had a duha
Míle od domova
1983 Say Goodnight, Gracie (TV film)

TV seriály

2016 The Exorcist (TV seriál)
Chapter Ten: Three Rooms (S01E10)
Chapter Seven: Father of Lies (S01E07)
Chapter Two: Lupus in Fabula (S01E02)
další epizody (4)
Chicago Med (TV seriál)
Disorder (S01E16)
2014 Chicago Fire (TV seriál)
A Dark Day (S02E20)
2012 Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
Consequence (S02E08)
další epizody (6)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Smyčka se utahuje (E12)
Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Remembered (S01E05)
Slip (S01E04)
další epizody (6)
Mike a Molly (TV seriál)
The Wedding (S02E23)
The Rehearsal (S02E22)
Bachelor/Bachelorette (S02E21)
2009 Zvíře (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
2004 Century City (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Velký bratr (S02E08)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Komunikátor (S02E08)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Žij rychle a blaze (S06E21)
1999 Však ty víš (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Výběr povolání (S01E18)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Objects Are Closer Than They Appear (S04E19)
1997 Advokáti (TV seriál)
Murder One: Diary of a Serial Killer (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Promised Land (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Kancelářská krysa (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Ex Post Facto (S01E07)
The Client (TV seriál)
1994 Mighty Jungle, The (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Grace v jednom kole (TV seriál)
1992 Eerie, Indiana (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace