foto

David L. Crowley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Carmen: hip-hopera (TV film)
1999 The Secret Life of Girls
1998 Running Woman
1996 Marshallův zákon (TV film)
1994 Undercover Angel
1993 Burani z Beverly Hills
Rozsudek noci
Vraždící posedlost (TV film)
1990 Dárce (TV film)
Impuls
The China Lake Murders (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
1988 Koktejl
1986 Blue City
1985 Children of the Night (TV film)
1984 Mlčení srdce (TV film)
Vraždy podle kalendáře (TV film)
1982 Grey Fox, The
Rambo: První krev
1980 Blesk z čistého nebe
Mr. Patman
1979 Up River

TV seriály

2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Neighborhood (S02E08)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Ti druzí (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
1997 Advokáti (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Men Behaving Badly (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál)
Mariňáci (S02E10)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Geometrie Stínů (S02E03)
Odhalení (S02E02)
další epizody (6)
1993 Policie New York (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vidiny (S07E06)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Mírová bojiště (TV seriál)
Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Flash (TV seriál)
Stíny nad LA (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
Life Goes On (TV seriál)
Mancuso, FBI (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1987 Werewolf (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Nový život (S02E14)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Čarovná sobota (S02E03)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Dobrodružství Huckleberryho Finna (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace