foto

Dietmar Koelzer

  • nar. 8.3.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Das beste Stück vom Braten (TV film)
Hotel Heidelberg - Kommen und gehen (TV film)
Hotel Heidelberg - Kramer gegen Kramer (TV film)
2014 Alles Verbrecher- Eiskalte Liebe (TV film)
Srdeční záležitost (TV film)
2013 Dokonalé Vánoce (TV film)
Nichts für Feiglinge (TV film)
2011 Ein starkes Team - Gnadenlos (TV film)
2010 Ein Starkes Team - Dschungelkampf (TV film)
Tajemství jezera Loch Ness 2 (TV film)
2009 Sexy milenec (TV film)
2008 Tajemství jezera Loch Ness (TV film)
2007 Motiv pro vraždu (TV film)
Schöne Aussicht (TV film)
2006 Hledám rodinu (TV film)
Okamžik rozhodnutí (TV film)
2005 Dítě nebo kariéra? (TV film)
2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2002 Herz oder Knete (TV film)
Pravda přijde nakonec (TV film)
2001 Ein Stück vom Glück (TV film)
Lenya - Die größte Kriegerin aller Zeiten (TV film)
2000 Die Nacht der Engel (TV film)
Půjčka za život (TV film)
1999 Der Tod in Deinen Augen (TV film)
Doppelpack - Das Duell (TV film)
1998 Polibek vraha (TV film)
1997 Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
1995 Tatort - Die schwarzen Bilder (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1992 Tatort - Kainsmale (TV film)
1988 Ede und das Kind (TV film)
1987 Minipli (TV film)
Sturmflut (TV film)

TV seriály

2013 Frankie (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
1999 Einfach Klasse! (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace