foto

Hemma Clementi

  • nar. 30.5.1968 (52 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Love Machine
2015 Die unglaubliche Tragödie von Richard III. (TV film)
2006 Brüder III - Auf dem Jakobsweg (TV film)
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
1997 Saskia - Schwanger zum Sex gezwungen (TV film)
1996 Die Totale Therapie
1995 Es war doch Liebe?
Mein Opa ist der Beste (TV film)

TV seriály

2000 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Abschiede (S01E24)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Smrt v muzeu (S03E03)
Nad střechami Vídně (S02E14)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Nebezpečný lov (S02E07)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 Kalender Girls (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky