foto

Meghan Trainor

  • nar. 22.12.1993 (24 let)
    Nantucke, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Šmoulové: Zapomenutá vesnice

TV pořady

2016 Grammy Awards 2016 (TV pořad)
Greatest Hits (TV pořad)
2016 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 Bitva playbacků (TV pořad)
GRAMMY Awards 2015 (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015 (TV pořad)
The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
2015 American Music Awards (TV pořad)
2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2014 American Music Awards (TV pořad)
2011 The Voice (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
2004 The X Factor (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2017 Meghan Trainor - I'm a Lady (hudební videoklip)
Meghan Trainor - NO (hudební videoklip)
2016 Meghan Trainor feat. Yo Gotti - Better (hudební videoklip)
Meghan Trainor - Me Too (hudební videoklip)
2015 Meghan Trainor feat. John Legend - Like I'm Gonna Lose You (hudební videoklip)
2014 Meghan Trainor - All About That Bass (hudební videoklip)
Meghan Trainor - Lips Are Movin (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2016 Jennifer Lopez - Ain't Your Mama (hudební videoklip)
2014 Meghan Trainor - All About That Bass (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Hudební videoklipy

2014 Meghan Trainor - All About That Bass (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace