foto

Albert Millaud

  • nar. 13.1.1844
    Paříž, Francie
  • zem. 22.10.1892 (48 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Lilla helgonet (TV film) - divadelní hra
1977 Mamzelle Nitouche (TV film) - divadelní hra
1976 Nebesnyje lastočki - divadelní hra
1972 Play mam'zelle Nitouche (TV film) - divadelní hra
1969 Mamsell Nitouche (TV film) - divadelní hra
Nebáncsvirág (TV film) - divadelní hra
1963 Mamselle Nitouche (TV film) - divadelní hra
1954 Mam´zelle Nitouche - divadelní hra
1944 Il diavolo va in collegio - divadelní hra
Lilla helgonet - divadelní hra
1931 Mamzelle Nitouche - divadelní hra
Mamzelle Nitouche (francouzská verze) - divadelní hra
1925 Niniche - divadelní hra
1911 Santarellina - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky