foto

Franziska Meletzky

  • nar. 23.7.1973 (47 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Aenne Burda - Die Wirtschaftswunderfrau (TV film)
Lotte Jäger und die Tote im Dorf (TV film)
2017 Kupředu levá
Tatort - Auge um Auge (TV film)
Verräter - Tod am Meer (TV film)
2016 Die Diplomatin - Entführung in Manila (TV film)
Nur eine Handvoll Leben (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
Vertraue mir (TV film)
2014 Konrad & Katharina (TV film)
2013 Kolotoč mého života (TV film)
Tatort - Die fette Hoppe (TV film)
2012 Místo činu: Holky na odpis (TV film)
Místo činu: Zlatý náramek (TV film)
2011 Bloch - Der Heiland (TV film)
Hlasy z minulosti (TV film)
Tatort - Zwischen den Ohren (TV film)
2009 Bloch - Bauchgefühl (TV film)
2007 Volně podle plánu
2004 Nachbarinnen
2000 39 ½
Alles mit Besteck
1999 Duft

TV seriály

2021 3Caminos (TV seriál)
2019 Wolfsland (TV seriál)
Das heilige Grab (E05)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Fragen der Ehre (S10E18)
Tod per Post (S10E15)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2004 Stromberg (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky