foto

Catherine Millar

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 The Hostages
1999 Budliky budliky (TV film)
Without Warning (TV film)
1998 Gantry Row 13 (TV film)
1997 Zajatci (TV film)
1989 Miláčci bohů (TV film)
1985 Long Way Home, The (TV film)
1984 Stín za zády (TV film)

TV seriály

2019 Harrow (TV seriál)
Audere Est Facere (S02E02)
Abo Imo Pectore (S02E01)
2015 Wentworth (TV seriál)
A Higher Court (S03E10)
Freak Show (S03E09)
Righteous Acts (S03E04)
další epizody (4)
2014 Wentworth (TV seriál)
The Danger Within (S02E04)
Boys in the Yard (S02E03)
2013 Wentworth (TV seriál)
The Things We Do (S01E04)
The Girl Who Waited (S01E03)
2012 Tricky Business (TV seriál)
2005 Headland (TV seriál)
2003 The Sleepover Club (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Losing Time (S03E09)
Liars, Guns and Money: Part 2: With Friends Like These... (S02E20)
2000 Farscape (TV seriál)
My Three Crichtons (S02E10)
Ztracený svět (TV seriál)
Barbarians at the Gate (S01E22)
The Chosen One (S01E20)
Birthright (S01E18)
další epizody (5)
1999 Pán šelem (TV seriál)
Ztracený svět (TV seriál)
The Beast Within (S01E10)
Out of Time (S01E08)
Cave of Fear (S01E05)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1995 Delfín Flip (TV seriál)
Fire (TV seriál)
1994 Škola zlomených srdcí (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)
1986 Sword of Honour (TV seriál)
The Flying Doctors (TV seriál)
1979 Prisoner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace