foto

Manfred Mosblech

  • nar. 3.10.1934
    Berlín, Německá říše
  • zem. 2012
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1995 Begegnungen der anderen Art (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Falscher Jasmin (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Blonder Tiger, schwarzer Tango, Der (TV film)
Staatsanwalt hat das Wort - Küsse und Schläge, Der (TV film)
1988 Muž na stromě (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Polizeiruf 110 - Schnelles Geld (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
1981 Berühmte Ärzte der Charité: Der Mann aus Jena (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - Die Entdeckung (TV film)
1979 Marta, Marta (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
1973 Tváře v pološeru (TV film)
Zrzka (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1971 Manželství je, když... (TV film)
1969 Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Staub und Rosen (TV film)
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Urlaub (TV film)
1967 Blaulicht - Der vierte Mann (TV film)
Blaulicht - Nachtstreife (TV film)
1966 Blaulicht - Maskenball
1963 Mord in Riverport (TV film)

TV seriály

1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1976 Heimkehr in ein fremdes Land (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1982 Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
1980 Polizeiruf 110 - In einer Sekunde (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
1975 Dva zločiny (TV film)
1972 Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
1967 Ein sonderbares Mädchen (TV film)
1965 Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
1962 Geboren unter schwarzen Himmeln (TV film)
1961 Blaulicht - Brandnacht (TV film)

TV seriály

1986 Treffpunkt Flughafen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky