foto

Nesta Cooper

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Bliss
2018 The Miracle Season
2017 #REALITYHIGH
Barbie: Ve světě her
Curious Females
2016 All Things Valentine (TV film)
Hořkých sedmnáct
Kniha lásky
2015 Diablo
Svatba na obzoru (TV film)

TV seriály

2019 See (TV seriál)
Dům osvícení (S01E08)
Levandulová cesta (S01E07)
Hedvábí (S01E06)
další epizody (7)
2018 Spy Kids: Zlomová mise (TV seriál)
Přeber si to (S02E10)
Nevhodné pro děti (S02E09)
Obrat (S02E08)
další epizody (20)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Protocol Omega (S03E10)
David (S03E09)
Archive (S03E08)
další epizody (11)
Supergirl (TV seriál)
The Fanatical (S03E19)
Shelter from the Storm (S03E18)
2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Podvodníci (S01E05)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Simon (S02E11)
21C (S02E10)
Aktualizace (S02E09)
další epizody (11)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Marcy (S01E11)
Kathryn (S01E10)
další epizody (12)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Send in the Clones (E11)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Strangled Heart (S01E08)
The 100 (TV seriál)
Red Sky at Morning (S03E14)
Motiv (TV seriál)
Štír a žába (S04E05)
2015 Heroes Reborn: Dark Matters (TV seriál)
Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
11:53 to Odessa (E10)
Sundae, Bloody Sundae (E09)
Brave New World (E01)
The Returned (TV seriál)
Rowan (E07)
Tony and Adam (E05)
Ties That Bind (TV seriál)
UnREAL (TV seriál)
Future (S01E10)
Princess (S01E09)
Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #17: Ask the Answer Lady (S01E08)
Lovci duchů (TV seriál)
There's No Place Like Home (S10E11)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #23: Never Lie to the Kids (S01E01)
2013 Cult (TV seriál)
2010 Hodina duchů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky