foto

Jake Manley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Hotwired in Suburbia (TV film)
Infamous
2019 Bitva u Midway
Brotherhood
Psí poslání 2
2018 Seven in Heaven
2017 Hush Little Baby (TV film)
2016 Pregnant at 17 (TV film)
2015 Jeden průšvih za druhým (TV film)
Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2014 Jízda do pekel 3
S láskou, Rosie

TV seriály

2020 Řád (TV seriál)
Nový světový řád, část druhá (S02E10)
Nový světový řád, část první (S02E09)
Jarní nákaza, část druhá (S02E08)
další epizody (10)
2019 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Fullerův letecký souboj (S01E01)
Řád (TV seriál)
Závěrečná zkouška: 2. díl (S01E10)
Závěrečná zkouška: 1. díl (S01E09)
Neuznaný: 2. díl (S01E08)
další epizody (10)
2018 iZombie (TV seriál)
Mac-Liv-Moore (S04E09)
Brainless in Seattle, Part 2 (S04E04)
Blue Bloody (S04E02)
další epizody (4)
2017 Američtí bohové (TV seriál)
Come to Jesus (S01E08)
Casual (TV seriál)
Troubleshooting (S03E06)
2016 American Gothic (TV seriál)
Freedom from Fear (E11)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
The Needs of the Many (E04)
Under the Mask (E03)
Odessa (E02)
další epizody (4)
2013 Defiance (TV seriál)
Hemlock Grove (TV seriál)
What Peter Can Live Without (S01E09)
Zločinná mysl (TV seriál)
Cherry Blossoms (S01E09)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Out of Control (S01E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky