foto

Dean Holland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Friday Night Dinner (TV film)
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2005 Vrána 4: Pekelný kněz
2003 Židovské kladivo
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Soft for Digging

TV seriály

2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Li'l Sebastian (S03E16)
Jerry's Painting (S03E11)
Fancy Party (S03E09)
další epizody (7)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Summer Catalog (S02E20)
další epizody (6)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Hunting Trip (S02E10)
Greg Pikitis (S02E07)
další epizody (10)
Kancl (TV seriál)
Stress Relief (S05E13)
Prince Family Paper (S05E12)
The Duel (S05E11)
2008 Kancl (TV seriál)
Frame Toby (S05E08)
Employee Transfer (S05E05)
Baby Shower (S05E03)
další epizody (7)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Válka o zaměstnance (S04E06)
Druhá práce (S04E04)
další epizody (12)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Život je změna (S03E07)
Slavnost Indů (S03E06)
další epizody (11)
2005 Kancl (TV seriál)
Hodnocení (S02E08)
Souboj (S02E06)
2004 Vincentův svět (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2020 The Unicorn (TV seriál)
If It Doesn't Spark Joy (E11)
2019 Bless This Mess (TV seriál)
Scare Night (S02E05)
The Unicorn (TV seriál)
Turkeys and Traditions (E08)
Single Parents (TV seriál)
A Place Where Men Can Be Men (S02E09)
Splitting Up Together (TV seriál)
Welcome Home (S02E18)
The Pump Station (S02E15)
Everything's Okay (S02E13)
další epizody (4)
2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Paige Turner (S02E07)
Yes, Deer (S02E05)
We Need to Talk About Karen (S02E03)
další epizody (9)
Dobré místo (TV seriál)
Škoda života (S03E08)
Všechno je v cajku (S03E01)
Burrito (S02E11)
2017 Ghosted (TV seriál)
Whispers (E03)
Dobré místo (TV seriál)
Janet a Michael (S02E06)
Tramvajové dilema (S02E05)
Mindy St. Claire (S01E12)
Love (TV seriál)
Liberty Down (S02E10)
Housesitting (S02E09)
Friends Night Out (S02E02)
další epizody (4)
2016 Love (TV seriál)
Konec začátku (S01E10)
Co vyplývá z tabulky (S01E09)
Jeden dlouhý den (S01E02)
další epizody (4)
The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Overmining (S04E09)
Devět dní (S03E12)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
Matrace (S03E07)
Johnny a Dora (S02E23)
Svatba Boylea a Linetti (S02E17)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Johnny Karate Super Awesome Musical Explosion Show (S07E10)
Ron & Jammy (S07E02)
2017 (S07E01)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Madi About You (E12)
Brooklyn 99 (TV seriál)
V přestrojení (S02E01)
Parks and Recreation (TV seriál)
One in 8,000 (S06E20)
New Slogan (S06E16)
Ann and Chris (S06E13)
další epizody (4)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween (S01E06)
Parks and Recreation (TV seriál)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
Are You Better Off? (S05E22)
další epizody (5)
2012 Breaking In (TV seriál)
Chasing Amy and Molly (S02E09)
Parks and Recreation (TV seriál)
Ben's Parents (S05E06)
Halloween Surprise (S05E05)
Ms. Knope Goes to Washington (S05E01)
další epizody (5)
2011 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
One Week (S03E10)
The C-Word (S03E09)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
End of the World (S04E06)
Born & Raised (S04E03)
další epizody (7)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
The Master Plan (S02E23)
Sweetums (S02E15)
Kancl (TV seriál)
Costume Contest (S07E06)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Greg Pikitis (S02E07)
Kancl (TV seriál)
The Duel (S05E11)

TV pořady

2007 2007 MTV Movie Awards (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
další epizody (12)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (10)