foto

Dean Holland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Friday Night Dinner (TV film)
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2005 Vrána 4: Pekelný kněz
2003 Židovské kladivo
2002 Běž, Ronnie, běž!
2001 Soft for Digging

TV seriály

2014 Parks and Recreation (TV seriál)
Moving Up: Part 2 (S06E22)
Moving Up: Part 1 (S06E21)
2013 Parks and Recreation (TV seriál)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Li'l Sebastian (S03E16)
Jerry's Painting (S03E11)
Fancy Party (S03E09)
další epizody (7)
2010 Parks and Recreation (TV seriál)
Freddy Spaghetti (S02E24)
The Master Plan (S02E23)
Summer Catalog (S02E20)
další epizody (6)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Christmas Scandal (S02E12)
Hunting Trip (S02E10)
Greg Pikitis (S02E07)
další epizody (10)
Kancl (TV seriál)
Stress Relief (S05E13)
Prince Family Paper (S05E12)
The Duel (S05E11)
2008 Kancl (TV seriál)
Frame Toby (S05E08)
Employee Transfer (S05E05)
Baby Shower (S05E03)
další epizody (7)
2007 Kancl (TV seriál)
Proces (S04E08)
Válka o zaměstnance (S04E06)
Druhá práce (S04E04)
další epizody (12)
2006 Kancl (TV seriál)
Vánoce v Benihaně (S03E10)
Život je změna (S03E07)
Slavnost Indů (S03E06)
další epizody (11)
2005 Kancl (TV seriál)
Hodnocení (S02E08)
Souboj (S02E06)
2004 Vincentův svět (TV seriál)

Herecká filmografie

Režijní filmografie

TV seriály

2018 Splitting Up Together (TV seriál)
Heat Wave (S01E08)
Nevertheless... She Went Clubbing (S01E05)
Street Meat (S01E03)
další epizody (5)
The Good Place (TV seriál)
Everything Is Bonzer! (S03E01)
The Burrito (S02E11)
2017 Ghosted (TV seriál)
Whispers (E03)
Love (TV seriál)
Liberty Down (S02E10)
Housesitting (S02E09)
Friends Night Out (S02E02)
další epizody (4)
The Good Place (TV seriál)
Janet and Michael (S02E06)
The Trolley Problem (S02E05)
Mindy St. Claire (S01E12)
2016 Love (TV seriál)
The End of the Beginning (S01E10)
The Table Read (S01E09)
One Long Day (S01E02)
další epizody (4)
The Grinder (TV seriál)
The Retooling of Dean Sanderson (E14)
Brooklyn 99 (TV seriál)
The Overmining (S04E09)
9 Days (S03E12)
2015 Brooklyn 99 (TV seriál)
The Mattress (S03E07)
Johnny and Dora (S02E23)
Boyle-Linetti Wedding (S02E17)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Johnny Karate Super Awesome Musical Explosion Show (S07E10)
Ron & Jammy (S07E02)
2017 (S07E01)
2014 Growing Up Fisher (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Undercover (S02E01)
Parks and Recreation (TV seriál)
One in 8,000 (S06E20)
New Slogan (S06E16)
Ann and Chris (S06E13)
další epizody (4)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Halloween (S01E06)
Parks and Recreation (TV seriál)
London: Part 2 (S06E02)
London: Part 1 (S06E01)
Are You Better Off? (S05E22)
další epizody (5)
2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Ben's Parents (S05E06)
Halloween Surprise (S05E05)
Ms. Knope Goes to Washington (S05E01)
další epizody (5)
2011 Breaking In (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
End of the World (S04E06)
Born & Raised (S04E03)
další epizody (7)
2010 Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Master Plan (S02E23)
Sweetums (S02E15)
Kancl (TV seriál)
Costume Contest (S07E06)
2009 Parks and Recreation (TV seriál)
Greg Pikitis (S02E07)
Kancl (TV seriál)
The Duel (S05E11)

TV pořady

2007 2007 MTV Movie Awards (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Parks and Recreation (TV seriál)
Win, Lose, or Draw (S04E22)
Bus Tour (S04E21)
The Debate (S04E20)
další epizody (12)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Citizen Knope (S04E10)
The Trial of Leslie Knope (S04E09)
Smallest Park (S04E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace