foto

Alexej Rybin

  • nar. 21.12.1960 (59 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Skoro vsjo končitsja
2011 Vykoupení
2010 Iskuplenije (TV film)

TV seriály

2016 Saša dobryj, Saša zloj (TV seriál)
2014 Inyje (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Belaja smerť (S02E32)
Evakuacija (S02E31)
Razbojnik (S02E30)
další epizody (32)
2012 Provincial (TV seriál)
2010 Děsant jesť děsant (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Žizň na export (S03E24)
Perevertyš (S03E23)
Kvadratnyj metr (S03E20)
další epizody (18)
2008 Litějnyj (TV seriál)
Svet angela (S01E24)
Prochodnaja peška (S01E23)
Ochota na tajpana (S01E22)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

1990 Bakenbardy

TV seriály

2009 Litějnyj (TV seriál)
Igra onlajn (S02E20)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Tak postupajet ženščina (TV film)

TV seriály

2014 Ljubov govorit (TV seriál)
2011 PPS (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Litějnyj (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky