foto

Chalky Williams

  • nar. 5.7.1907
    Callahan County, Texas, USA
  • zem. 13.3.1976 (68 let)
    Studio City, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Podporujte svého pistolníka!
1970 Cheyennský klub
The Over-the-Hill Gang Rides Again (TV film)
1969 Dobří a špatní hoši
Maršál
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 Gunfight in Abilene
Krutá noc
The Fastest Guitar Alive
1966 Vysoká hra pro pravou dámu
Za řekou je Texas
1965 Cesta spásy
Young Fury
1964 Pozvánka pro pistolníka
1963 The Gun Hawk
1962 Jako zabít ptáčka
Jízda vysočinou
1960 Heller in Pink Tights
Ledový palác
Pay or Die
Sunrise at Campobello
The Rise and Fall of Legs Diamond
Walk Like a Dragon
1959 King of the Wild Stallions
The Jayhawkers!
1958 Chci žít!
The Last Hurrah
1957 Mister Cory
The Parson and the Outlaw
1956 Come Next Spring
The First Texan
The First Traveling Saleslady
1955 Cell 2455 Death Row
Good Morning, Miss Dove
Hit the Deck
Many Rivers to Cross
Na východ od ráje
Prince of Players
Tall Man Riding
The Fighting Chance
1954 Witness to Murder
1953 A Lion Is in the Streets
So Big
Titanic
Válka světů
1952 Carrie
Carson City
The Blazing Forest
The Half-Breed
The Turning Point
Zpívání v dešti
1951 FBI Girl
Místo na výsluní
Santa Fe
Storm Warning
The Enforcer
The Lady Says No
The People Against O'Hara
1950 Black Hand
Bright Leaf
Francis
Wabash Avenue
1949 East Side, West Side
Mary Ryan, Detective
The Fighting Kentuckian
The Gal Who Took the West
The Great Sinner
1948 The Noose Hangs High
1947 Smash-Up: The Story of a Woman
1946 Deadline for Murder
1945 Man from Oklahoma
San Antonio
Taky dorazil Jones
1944 Girl Rush
Sedmý kříž
1943 A Lady Takes a Chance
1941 Gangsterská nevěsta

TV seriály

1973 Kojak (TV seriál)
1967 Cimarron Strip (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
1953 You Are There (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace