foto

Ines Honsel

  • nar. 1975
    Klagenfurt, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Wackersdorf
2015 Země zločinu: Všude dobře, doma nejlíp (TV film)
2006 Za tři dny umřeš

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2015 Spuren des Bösen (TV seriál)
Liebe (E05)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2007 12 znamení (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky