foto

Viktor Gončar

  • nar. 5.5.1961 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2013 Razrešitě těbja pocelovať... na svadbě (TV film)
2011 Beglecy (TV film)
2010 Iskuplenije (TV film)

TV seriály

2019 Sezon dožděj (TV seriál)
2016 Odin protiv vsech (TV seriál)
2015 Ochotnik za golovami (TV seriál)
2014 Ochotniki za golovami (TV seriál)
Taťjanina noč (TV seriál)
2012 Kremeň (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Princ (S02E11)
Vinovnik (S02E10)
Pistolet (S02E09)
další epizody (7)
2011 PPS (TV seriál)
Bytovucha (S01E02)
Stažjor (S01E01)
2010 Litějnyj (TV seriál)
Zolotoje Dělo (S04E27)
2009 Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Informator (S10E01)
2008 Gaišniki (TV seriál)
2007 Gruppa "Zeta" (TV seriál)
2005 Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Legenda o Tampuke (TV seriál)
Na viraže (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky