foto

Leonid Pljaskin

  • nar. 23.7.1984 (36 let)
    Čita, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2021 Zoya
2020 Zoja
2019 Vysota 220

TV seriály

2018 Obgoňaja vremja (TV seriál)
2015 Molodaja gvardija (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Cepnaja reakcija (S02E18)
Zachvat (S02E16)
Robin Gudy (S02E14)
další epizody (4)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Zoya
2020 Zoja
2019 Vysota 220

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky