foto

Kim Družinin

  • nar. 24.11.1984 (35 let)
    Omsk, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Tanki
2016 Bitva o Moskvu
2008 Pojmať vědmu

TV seriály

2018 Matrjoška (TV seriál)
2017 Kazniť nělzja pomilovať (TV seriál)
Služiť i umirať (E12)
Ekscess ispolnitělja (E11)
Psevdonim (E10)
další epizody (12)
2014 Lučšije vragi (TV seriál)
2013 PPS (TV seriál)
Grabitěl (S02E25)
2012 Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Stranstvija Sindbada (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Pojmať vědmu

TV seriály

2013 Šef (TV seriál)
Gruz (S02E08)
2011 PPS (TV seriál)
U vsech na glazach (S01E21)
Litějnyj (TV seriál)
Plata za žizň (S06E17)
2008 Mentovskije vojny (TV seriál)
Provokator (S04E02)
2007 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Šantaž (S03E08)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Pojmať vědmu

Producentská filmografie

Filmy

2008 Pojmať vědmu

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky