foto

Anatolij Gorjačev

  • nar. 26.4.1964 (55 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Koridor života
2018 Pravila mechanika zamkov (TV film)
2016 Protiv vsech pravil
2015 Mädchen im Eis
Veďma
2013 Semejnoje sčasťje (TV film)
2007 Medvěžja ochota
2006 Četyre taksista i sobaka 2
2004 Četyre taksista i sobaka
2002 Kavkazskaja ruletka
2001 DMB 003
DMB 004
DMB: Snova v boju
2000 DMB 002
Ženščin obižať ně rekomendujetsja

TV seriály

2019 Dyldy (TV seriál)
Fantom (TV seriál)
SSSR (TV seriál)
2018 Kop (TV seriál)
2017 Něizvestnyj (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Sladkaja žizň 3 (TV seriál)
2015 Sladkaja žizň 2 (TV seriál)
2014 Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Vejer ďjavola. Časť 2 (S01E08)
Vejer ďjavola. Časť 1 (S01E07)
Sladkaja žizň (TV seriál)
Sladkaja žizň 1 (TV seriál)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Kremeň. Osvobožděnije (TV seriál)
Pjotr Leščenko. Vsjo čto bylo... (TV seriál)
Soldaty 17. Snova v stroju (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
2011 Čas Volkova (TV seriál)
Škala sindromov (S05E26)
2010 Těrminal (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Gluchar (S02E05)
Čas Volkova (TV seriál)
Indějskij sled (S04E10)
2009 Dve sestry 2 (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Geroj SSSR. Časť 2 (S03E25)
Geroj SSSR. Časť 1 (S03E24)
2008 Dve sestry (TV seriál)
Isajev (TV seriál)
2007 Čas Volkova (TV seriál)
Korol Lir (S01E13)
Maska volka (S01E02)
2004 Trestný prapor (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2002 Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Transfer na tot svět (S03E01)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Sdvinutyj (TV seriál)
Tajnyj znak (TV seriál)
Marš Tureckogo (TV seriál)
Cena žizni - smerť (S02E03)
2000 Marš Tureckogo (TV seriál)
Ubiť vorona (S01E02)
Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Kamenskaja (TV seriál)
Stěčenije obstojatělstv (S01E01)

Dokumentární

2010 Pojedinki: Věrbovščik (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky