foto

Vladimir Pankov

  • nar. 4.7.1975 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Veďma
2009 Hurá k moři!
2008 Trassa M8

TV seriály

2010 Vy zakazyvali ubijstvo (TV seriál)
2007 Bešenaja (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nikto ně znajet pro sex

TV seriály

2015 Vzroslyje dočeri (TV seriál)
2014 Cholodnyj rasčet (TV seriál)
2013 Ljudmila (TV seriál)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
2003 Taxistka (TV seriál)
2002 Kamenskaja (TV seriál)
Ja umer včera (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky