foto

Charlie Schlatter

  • nar. 1.5.1966 (53 let)
    Englewood, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rag Doll
2016 Batman Unlimited: Mech vs. Mutants
2015 Všemocný Batman: Zvířecí instinkty
2013 Bratz: Go to Paris the Movie
2011 Fixing Pete (TV film)
The Little Engine That Could
Winx Club: Bitva o Magix (TV film)
Winx Club: Fénix ze stínů (TV film)
Winx Club: Pomsta Trix (TV film)
Winx Club: Vítejte v Gardénii (TV film)
2009 Exit 19 (TV film)
Zvědavý George: Následuj opici
2008 Madagaskar 2: Útěk do Afriky
2007 Bratz
Nesmrtelná Mary
Out at the Wedding
Winx Club - Výprava do ztraceného království
2006 Bratz 5: Malé tanečnice
Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
Záhadná žena: Na první pohled (TV film)
2004 Šílenej biják (TV film)
2003 White Rush
2002 Diagnóza vražda - Bez slitování (TV film)
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
Without Warning (TV film)
1996 Ed
1994 Policejní akademie 7: Moskevská mise
1992 Půlnoční horečka
Stormy Weathers (TV film)
Vražda po americku
1989 Delikventi
1988 Sladkých osmnáct
Zářivá světla velkoměsta
Únos Elvise

TV seriály

2017 Zlá krev (TV seriál)
Zavržená (S01E07)
Shameless (TV seriál)
Occupy Fiona (S08E07)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
Justice League Action (TV seriál)
2014 Transformers (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Střelec (S11E22)
2013 Avengers - Sjednocení (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Bleed Out (S05E06)
2011 Winx Club (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
2007 Chowder (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
Pet Alien (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
2001 Butt-Ugly Martians (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
Tesák - velký červený (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Domácí vězení (S02E11)
1996 Jumanji (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1995 Too Something (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
1992 Rybí policie (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Captain Planet (TV seriál)
Ferris Bueller (TV seriál)
Lumpíci (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace