foto

Natalija Vasko

  • nar. 19.10.1972 (46 let)
    Červonohrad, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kruty18
2016 Gnizdo gorlyci
2013 Domopravitěl (TV film)
Kredens
2012 Eto moja sobaka (TV film)
Mečty iz plastilina (TV film)
Zvičajna sprava
2011 Balada o bombardérovi
2008 Mim Bim, ili Čužaja žizň (TV film)
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 Tak ně byvajet (TV film)
Zdravstvujtě, Vam!
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Taynaya lyubov (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Selo na miljon (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2011 Kostoprav (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Černé ovce (TV seriál)
2009 Kaplja sveta (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace