foto

Natalija Vasko

  • nar. 19.10.1972 (48 let)
    Červonohrad, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gotel Edelvejs
Kruty 1918
2016 Gnizdo gorlyci
2013 Domopravitěl (TV film)
Kredens
2012 Eto moja sobaka (TV film)
Mečty iz plastilina (TV film)
Zvičajna sprava
2011 Balada o bombardérovi
2008 Mim Bim, ili Čužaja žizň (TV film)
Ženščina, ně sklonnaja k avanťuram (TV film)
2007 Pod znakom Děvy (TV film)
Tak ně byvajet (TV film)
Zdravstvujtě, Vam!
2005 Mif ob idealnom mužčině (TV film)

TV seriály

2020 Sex, Insta i ZNO (TV seriál)
2019 Princip slasti (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Spoutaná láska (TV seriál)
Taynaya lyubov (TV seriál)
2018 Po zakonam vojennogo vremeni 2 (TV seriál)
2017 Dohory drygom (TV seriál)
Linija sveta (TV seriál)
Perekrjostki (TV seriál)
2016 Selo na miljon (TV seriál)
Zabuď meňa, mama! (TV seriál)
2015 Nikonov i Ko (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Oficerskije žjony (TV seriál)
Radi ljubvi ja vsjo smogu (TV seriál)
Žrebij suďby (TV seriál)
2014 Grečanka (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
Svet i těň majaka (TV seriál)
Verni moju ljubov (TV seriál)
Větěr v lico (TV seriál)
Švydka dopomoha (TV seriál)
Episode 12 (E12)
2013 Dvojnaja žizň (TV seriál)
Ja budu ždať těbja vsegda (TV seriál)
Ja rjadom (TV seriál)
Motylki (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Čjornyje koški (TV seriál)
Šef policii (TV seriál)
2012 Jaščik Pandory (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Snajper (E12)
Seraja myš (E06)
Ženskij doktor (TV seriál)
Čjornaja magija (S01E10)
2011 Kostoprav (TV seriál)
Ostrov něnužnych ljuděj (TV seriál)
2010 Černé ovce (TV seriál)
2009 Kaplja sveta (TV seriál)
Pravo na pomilovanije (TV seriál)
Pri zagadočnych obstojatělstvach (TV seriál)
2008 Ljubov slepa (TV seriál)
2007 Děrži meňa krepče (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2005 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)
Cvety zla (S02E26)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky