foto

William Woodson

  • nar. 16.7.1917 (101 let)
    San Bernardino, Kalifornie, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
Rocketeer
1990 Ohňostroj marnosti
1989 Easter Story, The
1987 Méďa Béďa: Kouzelný let fešné husy
1985 Sesame Street Presents: Follow That Bird
1978 Maličký
1976 Tunnel Vision
1974 The Life and Times of Grizzly Adams - vyp.
1971 Útěk z Planety opic
1968 The One and Only, Genuine, Original Family Band
Víc mrtvý než živý
1966 S mojí ženou ne!
1965 Synanon
1963 FBI Code 98 - vyp.
1957 20 milionů mil od Země - vyp.
Fear Strikes Out
The Garment Jungle
1956 Inside Detroit - vyp.
UFO útočí! - vyp.
1955 Cell 2455 Death Row - vyp.
It Came from Beneath the Sea - vyp.
New Orleans Uncensored - vyp.
Night Holds Terror, The - vyp.
1954 Down Three Dark Streets
Fast and the Furious, The
Playgirl
1953 The Beast from 20,000 Fathoms - vyp.
Vice Squad
1952 Assignment: Paris - vyp.
Red Skies of Montana - vyp.
1951 Inside the Walls of Folsom Prison - vyp.
Three Guys Named Mike
1949 Trapped - vyp.
1948 The Gallant Blade

TV seriály

2009 Griffinovi (TV seriál)
Family Goy (S08E02)
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
1993 Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál) - vyp.
1992 Myši z Bílého domu (TV seriál)
1990 Drobečkové (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál) - vyp.
1986 Centurions: Power X Treme (TV seriál) - vyp.
1983 Vichry války (TV seriál) - vyp.
1982 Pandamonium (TV seriál)
1981 Spider-Man (TV seriál)
Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Super Friends (TV seriál) - vyp.
Thundarr the Barbarian (TV seriál)
1979 The World's Greatest SuperFriends (TV seriál)
1978 Battle of the Planets (TV seriál)
Challenge of the SuperFriends (TV seriál)
Jana of the Jungle (TV seriál)
1977 C B Bears (TV seriál)
Captain Caveman and the Teen Angels (TV seriál)
The All-New Super Friends Hour (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál) - vyp.
1967 Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál) - vyp.
1965 Agent Smart (TV seriál) - vyp.
F Troop (TV seriál)
O.K. Crackerby! (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
Redigo (TV seriál)
The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
McKeever & the Colonel (TV seriál)
Room for One More (TV seriál)
The Jetsons (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
The Spike Jones Show (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Dick Tracy (TV seriál) - vyp.
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Borden Show, The (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál) - vyp.

Dokumentární

2010 Zrod komiksových superhrdinů - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace