foto

Bruce Smeaton

  • nar. 5.3.1938 (83 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2000 The Day Neil Armstrong Walked on the Moon
1997 The Last of the Ryans (TV film)
1990 Soukromá válka Lucindy Smithové (TV film)
1989 Naked Under Capricorn (TV film)
1988 Alien Years, The (TV film)
Zrada (TV film)
1987 Roxana
1984 Člověk z ledu
1979 The Last of the Knucklemen
1976 Eliza Fraser
1975 Great McCarthy, The

TV seriály

1984 Boy in the Bush (TV seriál)
1983 Five Mile Creek (TV seriál)
Korálový ostrov (TV seriál)
1982 1915 (TV seriál)
1981 A Town Like Alice (TV seriál)
1980 Timeless Land, The (TV seriál)
1976 Tandarra (TV seriál)
1973 Seven Little Australians (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky