foto

Anne Betancourt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ascension
2015 Ďábelská posedlost
2012 Son of an Afghan Farmer, The
2007 Odvlečen
2006 Mission: Impossible III
2004 Spider-Man 2
2002 Fidel (TV film)
Na křídlech vážky
The Gatekeeper
2001 Dům života
2000 Dotek zla
Ďábel přichází
1997 Jen blázni spěchají
1996 She Cried No (TV film)
1995 Journey (TV film)
P.C.H. (TV film)
1994 Stín posedlosti (TV film)
1993 Někdo se dívá
1992 Majority Rule (TV film)
Seedpeople
Soulmates
You Must Remember This (TV film)
1991 Summer My Father Grew Up, The (TV film)
Život pod psa
1990 Daughter of the Streets (TV film)
People Like Us (TV film)
1988 Jack Rozparovač se vrací
Osudové pláže
Vražedný instinkt (TV film)
1986 Family Martinez, The (TV film)
Příští ráno
1985 Death in California, A (TV film)
Dopravní přestupky
1984 Fatal Vision (TV film)

TV seriály

2018 Reverie (TV seriál)
Despedida (E08)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Best Christmas Ever (S01E11)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Prosincový slunovrat (S16E16)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
Ti nejbližší (S01E10)
další epizody (6)
2011 Drsná Harry (TV seriál)
Nevinný muž (S01E03)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Když napečeš, on přijde (S04E20)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
Jailbait (S02E11)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Tabula Rasa (S03E19)
2006 What About Brian (TV seriál)
Za rozbřesku (TV seriál)
What If They Find Him? (E06)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Šup sem, šup tam (S02E20)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na módní přehlídku (S04E10)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Případy na hlavu (S01E01)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jedenáct rozhněvaných porotců (S04E11)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
2002 American Family (TV seriál)
John Doe (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zlatý padák (S01E01)
2001 21. okrsek (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Home of the Brave (S05E19)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Oběti pro lásku (S05E19)
2000 City of Angels (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Princezna a námořník (S06E06)
1999 Passions (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
Dharma & Greg (TV seriál)
Valet Girl (S02E07)
Pohotovost (TV seriál)
Odstíny šedi (S04E19)
Přátelé (TV seriál)
Troje svatební šaty (S04E20)
Správná pětka (TV seriál)
I Give Up (S04E16)
1997 Cracker (TV seriál)
Fame L.A. (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Papírové hodiny (S01E05)
The Burning Zone (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
A Day in the Strife (S03E03)
Chůva k pohledání (TV seriál)
The Will (S02E17)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky