foto

Bálint Hegedűs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 X. - Smazáno ze systému
2017 Egy szerelem gasztronómiája
Kincsem
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Líza, liščí víla
2014 Hangok háza
Parkoviště
Utolsó órák (TV film)
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2010 Éji séták és éji alakok (TV film)
2008 Az ember legjobb barátja (TV film)
Mázli
2004 Zsiguli

TV seriály

2012 Hacktion (TV seriál)
A fordulat (S01E14)
2011 Hacktion (TV seriál)
Túszhelyzetben (S01E11)
Bizalomkör (S01E09)
A gyanú árnyéka (S01E07)
Állomás (TV seriál)
Józsi karrierje (S03E01)
2009 Állomás (TV seriál)
Meghallgatás (S02E10)
Salsa (S02E09)
Kisgiza a sztár (S02E07)
2007 Született lúzer (TV seriál)
Tűzvonalban (TV seriál)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)
Rendörsztori (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 A fekete múmia átka (TV film)
2014 Parkoviště

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky