foto

Bálint Hegedűs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 X. - Smazáno ze systému
2017 Egy szerelem gasztronómiája
Kincsem - sázka na pomstu
2015 A fekete múmia átka (TV film)
Líza, liščí víla
2014 Hangok háza
Parkoviště
Utolsó órák (TV film)
2013 A legyözhetetlenek (TV film)
2010 Éji séták és éji alakok (TV film)
2008 Mázli
2004 Zsiguli

TV seriály

2012 Hacktion (TV seriál)
A fordulat (S01E14)
2011 Hacktion (TV seriál)
Túszhelyzetben (S01E11)
Bizalomkör (S01E09)
A gyanú árnyéka (S01E07)
Állomás (TV seriál)
Józsi karrierje (S03E01)
2009 Állomás (TV seriál)
Meghallgatás (S02E10)
Salsa (S02E09)
Kisgiza a sztár (S02E07)
Született lúzer (TV seriál)
Madarat hangjáról / Fehér golyó (S02E06)
Időzavarban / Magasles (S02E05)
Fekete mágia / Kéményseprőt látok (S02E04)
2008 Született lúzer (TV seriál)
Postai tragikomédia / Az ember legjobb barátja (S02E03)
Alarm für Kobra 31 / Ászpóker (S02E02)
Aki vizet prédikál / Önkéntes vérszívó (S02E01)
2007 Született lúzer (TV seriál)
Kiköpött vesztes / Majdnem Bond (S01E04)
Nem a te napod / Robbanékony alkat (S01E03)
Aki másnak vermet ás / Death metal (S01E02)
další epizody (4)
Tűzvonalban (TV seriál)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
Most kezdünk el nyaralni! (E12)
Csináljunk cirkuszt! (E11)
A bohócok elámulnak (E10)
další epizody (12)
Rendőrsztori (TV seriál)
Becsületgól (E04)
Gyilkos üldöző (E03)
A múltat végképp eltörölni (E02)
další epizody (4)
2001 Geschichten von überall (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2015 A fekete múmia átka (TV film)
2014 Parkoviště

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky