foto

Olivier Cabassut

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Persona non grata
2017 Luna
Traqués (TV film)
2016 La promesse du feu (TV film)
2014 Crime en Lozère (TV film)
La French
La queue
Le dernier coup de marteau
2010 Un soupçon d'innocence (TV film)
2008 Enfants d'Orion, Les (TV film)
1998 Sbal prachy a vypadni
1997 Rachel et ses amours (TV film)
1996 Pourvu que ça dure

TV seriály

2019 Pour Sarah (TV seriál)
La Stagiaire (TV seriál)
Clairvoyance (S04E08)
2018 Noces Rouges (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Policajtka Barbie (TV seriál)
L'union fait la force - 1ère partie (S06E09)
2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
Ce que femme veut - partie 2 (S05E10)
Pátrací oddělení (TV seriál)
Mortels rivages (S11E09)
2016 Tandem (TV seriál)
Le Secret d'Élise (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Prevence je lepší než léčba (S04E04)
Největší nepřítel je našemu srdci drahý (S04E03)
Le doute est un hommage que l'on rend à la vérité (S04E02)
další epizody (4)
Caïn (TV seriál)
Infiltrée (1/2) (S04E05)
2015 Le Mystère du lac (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Crimes et botanique (TV seriál)
Fleurs de sang (E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Každý je obrazem své bolesti (S03E09)
2014 Policajtka Barbie (TV seriál)
Bien mal acquis ne profite jamais (S02E04)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Coup de tonnerre dans les Corbières (S04E02)
2013 Meurtres à... (TV seriál)
2000 Cévennes (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky