foto

Alexandr Savelev

  • nar. 20.3.1992 (27 let)
    Petrohrad, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Pomňu - ně pomňu!
2011 Unaveni sluncem 3: Citadela

TV seriály

2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Labirinty (TV seriál)
Svidětěli (TV seriál)
Šantaž (S01E09)
2010 Slovo ženščině (TV seriál)
Vozmezdije (TV seriál)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Katěrina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky