foto

Thomas Craig

  • nar. 4.12.1962 (56 let)
    Sheffield, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Hyena
2009 Výhrůžky smrtí (TV film)
2007 Forgiven (TV film)
2001 Výhybkáři
1995 Hlavní podezřelý: Kruh přátel (TV film)
Inkognito
1992 Rukojmí
1991 Smack and Thistle (TV film)

TV seriály

2019 The Umbrella Academy (TV seriál)
The Day That Wasn't (S01E06)
2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Sir. Sir? Sir!!! (S12E06)
The Spy Who Loved Murdoch (S12E05)
Murdoch Without Borders (S12E04)
další epizody (6)
2017 Alias Grace (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Home for the Holidays (S11E19)
Hovořící mrtví (S11E09)
Svůdník Brackenreid (S11E08)
další epizody (16)
2016 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Pramen věčného mládí (S10E09)
Dej faleš jako Brackenreid (S10E06)
Vykonstruované obvinění (S10E04)
další epizody (15)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Chiméry (S09E08)
Léto 1875 (S09E07)
Právo na prohibici (S09E06)
další epizody (17)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Nepostradatelní konstáblové (S08E09)
Vysoké napětí (S08E08)
Pohřbené tajemství (S08E07)
další epizody (18)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Půlnoční vlak do Kingstonu (S07E09)
Murdochova republika (S07E08)
Loch Ness Murdoch (S07E07)
další epizody (22)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch dvacátého století (S05E13)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
další epizody (13)
2011 V utajení (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši divů (S04E13)
Líbající lupič (S04E12)
Krvežíznivost (S04E11)
další epizody (13)
2010 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Teslův efekt (S03E13)
Nahota (S03E12)
Kat (S03E11)
další epizody (13)
2009 The Listener (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Veškerou možnou pomoc (S02E13)
Vlkodlaci (S02E12)
Zeptejme se dívky (S02E11)
další epizody (13)
2008 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Zatracená rudá planeta (S01E13)
Princ a rebel (S01E12)
Špatná medicína (S01E11)
další epizody (13)
2003 Blue Murder (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Where the Heart Is (TV seriál)
1996 Madson (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Demon Headmaster, The (TV seriál)
Out of the Blue (TV seriál)
1994 Common As Muck (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Time to Dance, A (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
1990 El C.I.D. (TV seriál)
The Chief (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
Traffik (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2019 They Lend It, You Spend It: The Loan Shop (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace