foto

Olivier Destrez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Láska bez lítosti
1982 Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Quatre femmes, quatre vies: Être heureux sans le bonheur (TV film)
1980 Noeud de vipères, Le (TV film)
1979 Moyens du bord, Les (TV film)

TV seriály

2008 Byla jednou jedna planeta (TV seriál)
1997 Byl jednou jeden... objevitel (TV seriál)
Vzhůru ke hvězdám (E26)
Na vrcholky hor (E25)
Piccard - výšky a hlubiny (E24)
další epizody (26)
Princezna Sissi (TV seriál)
1996 Zvídavá rodinka (TV seriál)
1995 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Budoucnost (E26)
Armstrong, Měsíc a vesmír (E25)
Lorenz - Táta Kačer (E24)
další epizody (13)
1994 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Stephenson - plnou parou vpřed (E13)
Lavoisier a chemie (E12)
Buffon a dějiny naší planety (E11)
další epizody (13)
1992 Il était une fois... les Amériques (TV seriál)
Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

1985 Průzkumník (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky