foto

Cathy Cavadini

  • nar. 21.4.1961 (59 let)
    Long Beach, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klaus
2016 Ledová sezóna
2014 The Powerpuff Girls: Dance Pantsed (TV film)
Želvy Ninja - vyp.
2012 Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. - vyp.
Past na žraloka 2 - vyp.
2011 Scooby Doo: Legenda o Fantosaurovi - vyp.
Superhvězda Superman - vyp.
2009 12 kol - vyp.
Garfield 3D: Zvířecí jednotka zasahuje - vyp.
2008 Láska na druhém konci - vyp.
Tajný život včel - vyp.
The Powerpuff Girls Rule!!! (TV film)
2006 Můj malý pony: Přátelé jsou vždy na blízku - vyp.
2002 Lilo & Stitch - vyp.
Powerpuff Girls: Twas the Fight Before Christmas - vyp.
2001 Final Fantasy: Esence života - vyp.
2000 Dinosaurus - vyp.
1999 Aladdin and the Adventure of All Time - vyp.
1997 Království hraček - vyp.
1994 Lví král
1991 Americký ocásek 2 - vyp.
1990 Muži při práci - vyp.
Můj táta je duch - vyp.
1989 Anatomie pana člověka - vyp.
1988 Nezávazný sex? - vyp.
Tajemství velké pracky - vyp.
1987 Báječná chvíle - vyp.
1986 My Little Pony: The Movie - vyp.
1985 Legenda o Orinovi - vyp.
1984 My Little Pony (TV film) - vyp.

TV seriály

2015 The Stinky & Dirty Show (TV seriál)
2013 Cleveland show (TV seriál)
Grave Danger (S04E19)
2005 Ben 10 (TV seriál) - vyp.
Powerpuff Girls (TV seriál)
I See a Funny Cartoon in Your Future / Octi-Gone (S06E15)
Nuthin' Special / Neighbor Hood (S06E14)
2004 Batman vítězí (TV seriál) - vyp.
Justice League Unlimited (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Roughing It Up / What's the Big Idea? (S06E13)
Crazy Mixed Up Puffs / Mizzen in Action (S06E12)
West in Pieces (S06E11)
další epizody (17)
2003 Kačer Dodgers (TV seriál) - vyp.
Můj život dospívající robotky (TV seriál) - vyp.
Teen Titans (TV seriál) - vyp.
Powerpuff Girls (TV seriál)
Seed No Evil / City of Clipsville (S05E08)
Pee Pee G's / Boy Toys (S05E07)
See Me, Feel Me, Gnomey (S05E06)
další epizody (8)
2002 Powerpuff Girls (TV seriál)
Power-Noia (S04E12)
Keen on Keane / Not So Awesome Blossom (S04E11)
2001 Co je Andy? (TV seriál) - vyp.
Liga spravedlivých (TV seriál) - vyp.
Powerpuff Girls (TV seriál)
Superfriends (S04E10)
Knock It Off (S04E09)
Forced Kin (S04E08)
další epizody (14)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál) - vyp.
Powerpuff Girls (TV seriál)
Hot Air Buffoon / Ploys R' Us (S03E09)
Candy Is Dandy / Catastrophe (S03E08)
Jewel of the Aisle / Super Zeroes (S03E07)
další epizody (15)
1999 Powerpuff Girls (TV seriál)
A Very Special Blossom / Daylight Savings (S02E07)
Slave the Day / Los Dos Mojos (S02E06)
Dream Scheme / You Snooze You Lose (S02E05)
další epizody (14)
1998 Powerpuff Girls (TV seriál)
Telephonies / Tough Love (S01E06)
Boogie Frights / Abracadaver (S01E05)
Buttercrush / Fuzzy Logic (S01E04)
další epizody (6)
1996 Adventures from the Book of Virtues (TV seriál) - vyp.
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál) - vyp.
1994 Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál) - vyp.
1993 Růžový panter (TV seriál) - vyp.
1992 Fievelův americký ocásek (TV seriál) - vyp.
Malá mořská víla (TV seriál) - vyp.
1991 Detektiv Duck (TV seriál) - vyp.
Návrat do budoucnosti (TV seriál) - vyp.
1990 Petr Pan a piráti (TV seriál) - vyp.
1988 Superman (TV seriál) - vyp.
1985 Berrenger's (TV seriál) - vyp.
Jem! (TV seriál) - vyp.
1984 Kidd Video (TV seriál) - vyp.
1983 Mister T (TV seriál) - vyp.
1981 Spider-Man and His Amazing Friends (TV seriál) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky