foto

Annie Savarin

  • nar. 1944
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Quelques heures de printemps
2011 Rodinu si nevybíráš
2007 Tajemství
2006 Beur blanc rouge
2004 Les fautes d'orthographe
2001 Change moi ma vie
2000 Druhá tvář
1998 Dáma s kaméliemi (TV film)
1996 Château Magot (TV film)
Mon père avait raison (TV film)
Tendre piège (TV film)
1994 Marie s'en va t-en guerre (TV film)
Montparnasse-Pondichéry
1993 Famille fou rire (TV film)
Les noces de carton (TV film)
Les ténors
Une femme pour moi (TV film)
1991 Báječné časy
1990 Lacenaire
Petit travail tranquille, Un
1988 Retour à la boulangerie
1987 Deux crocodiles, Les
La Comédie du travail
Lettre perdue, La (TV film)
1985 Telefon zvoní vždycky dvakrát
1984 Chytit krále (TV film)
1983 Flics de choc
Operace Banzaj
Pozor! Je vaše žena jen vaše žena?
1982 Casting
On s'en fout... nous on s'aime
T'es folle ou quoi?
1981 San-Antonio ne pense qu'à ça
Serment d'Heidelberg, Le (TV film)
Si ma gueule vous plaît...
1980 Bankéřka
Façades (TV film)
Večírek
1979 Gros câlin
Histoires de voyous: Les marloupins (TV film)
Mouton noir, Le
1978 Filles du régiment, Les
1977 Paradiso
1976 Oublie-moi, Mandoline
1975 Akce Lady Marlène
L'arc de triomphe (TV film)
1974 Juliette a Juliette
1973 Charlie a jeho dvě kuřátka
1972 Chut!
Oeuf, L'
Père Goriot, Le (TV film)
Vie et la passion de Dodin-Bouffant, La (TV film)
Églantine
1971 Šelest na srdci
1970 Oslí kůže
1969 Velká láska
1966 Jen když jsme zdrávi
Slečna učitelka
Zahradník z Argenteuil
1965 Déclic et des claques
Jojo
1964 L'année du bac
1963 Tout ceux qui tombent (TV film)

TV seriály

2013 Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
1998 Les malheurs de Sophie (TV seriál)
1995 Belle Époque (TV seriál)
1992 Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1988 Loufiat, Le (TV seriál)
1987 Le Gerfaut (TV seriál)
1984 Amours des années 50, Les (TV seriál)
1981 Les gaietés de la correctionnelle (TV seriál)
Marie-Marie (TV seriál)
1980 La vie des autres (TV seriál)
1979 400 coups de Virginie, Les (TV seriál)
Amours de la belle époque, Les (TV seriál)
Il y a plusieurs locataires à l'adresse indiquée (TV seriál)
Yeux bleus, Les (TV seriál)
Záhadný pan Duvallier (TV seriál)
1978 Un ours pas comme les autres (TV seriál)
Voltaire (TV seriál)
1977 Recherche dans l'intérêt des familles (TV seriál)
Un juge, un flic (TV seriál)
1975 Preuve par treize, La (TV seriál)
1969 Minouche (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1966 Rouletabille (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky