foto

Yarol Poupaud

  • nar. 23.1.1968 (50 let)
    Neuilly-sur-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rock’n Roll
2010 Bus Palladium
2007 Broken English
2003 Pronobis
2000 Les marchands de sable

TV seriály

2009 Černá série (TV seriál)

TV pořady

2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace