foto

Ana Martín

  • nar. 14.5.1946 (73 let)
    Mexico City, Distrito Federal, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Simplemente María (TV film)
2012 Canela
2004 Premios TV y novelas 2004 (TV film)
2001 Corazones rotos
1981 Ángela Morante, ¿crimen o suicidio?
1980 Verano salvaje
Vivir para amar
1979 Cadena perpetua
Indolentes, Los
1978 El lugar sin límites
Ratas del asfalto
1977 Mil caminos tiene la muerte
1976 Pacto, El
1974 El primer paso... de la mujer
Mujer del diablo, La
1973 Lágrimas de mi barrio
Profeta Mimi, El
1972 Fin de fiesta
Hoy he sońado con Dios
Tacos al carbón
Trampa mortal
Trio y cuarteto
Victoria
1971 Corrompidos, Los
En esta cama nadie duerme
En estas camas nadie duerme
Siempre hay una primera vez
1970 Faltas a la moral
La rebelion de las hijas
¿Por qué nací mujer?
1969 Golfo, El
Romance sobre ruedas
1968 Blue Demon contra cerebros infernales
Blue Demon contra las diabólicas
Corona de lágrimas
1967 Acapulco a go-go
La muerte es puntual
Return of the Gunfighter
1966 El ángel y yo
Pánico
1965 Gángster, El

TV seriály

2017 Slepá láska (TV seriál)
2010 Soy tu dueña (TV seriál)
2008 La rosa de Guadalupe (TV seriál)
Mañana es para siempre (TV seriál)
2007 Destilando amor (TV seriál)
2006 Duelo de pasiones (TV seriál)
2005 La Madrastra (TV seriál)
2004 Rubí (TV seriál)
2003 Opravdová láska (TV seriál)
2001 Atrévete a olvidarme (TV seriál)
Navidad sin fin (TV seriál)
1999 Navzdory osudu (TV seriál)
1998 Ángela (TV seriál)
1997 Gente bien (TV seriál)
1996 La culpa (TV seriál)
1988 Pecado de Oyuki, El (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1984 Tú eres mi destino (TV seriál)
1983 Pasión de Isabela, La (TV seriál)
1982 Gabriel y Gabriela (TV seriál)
1979 Llama de tu amor, La (TV seriál)
1975 Milagro de vivir, El (TV seriál)
Mundos opuestos (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Producentská filmografie

TV seriály

1998 Periodistas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky